Een schitterende locatie in hartje Waalwijk

U gaat wonen op één van de mooiste locaties van Waalwijk, recht tegenover het park en het centrum met haar winkels, theater en restaurants.

Een dynamische stad met historie

Een aantrekkelijke gemeente om te wonen, werken, leren en ondernemen. Een stads dorp of een dorpse stad waar men elkaar nog kent. Waalwijk heeft een mentaliteit van aanpakken en is van oudsher bekend door de schoen- en lederindustrie, van de Piet Klerkx Meubelboulevard en RKC Waalwijk. Waalwijk is een stad van twee kernen die sinds 1997 bij elkaar horen, ieder met een eigen karakter en specifieke kwaliteiten.

Stijlvol, inspirerend en gezellig!

De gemeente telt ruim 47.000 inwoners en ligt in het groen, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, op de grens tussen zand (Brabant) en klei (Holland). In het centrum van Waalwijk vindt u een veelzijdig aanbod van winkels en horecagelegenheden. Van stijlvolle interieurwinkels tot en met inspirerende modezaken, kleine boetiekjes en grote ketens. Waalwijk kent ook vele gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants. Kortom; Waalwijk heeft veel te bieden voor iedereen!

Vind uw huurappartement, of kom in contact met de residentie

Huur appartementen Contact opnemen