Residentie Moller

Residentie Moller is gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege, gelegen aan de Burgemeester Moonenlaan, een schitterende locatie in hartje Waalwijk. Dit oude monumentale schoolgebouw dateert van 1953 en is omgetoverd tot een prachtige Residentie waar u zorgeloos kunt wonen in een luxe sfeer. Precies zoals u al gewend bent.

Comfortabel wonen op topniveau

Het gebouw is gesitueerd rondom een prachtige tuin die u gelegenheid biedt om te genieten van het buitenleven. Aan alles is gedacht. Er is twaalf uur per dag een hostess aanwezig, service op topniveau, een gezellige lounge ruimte en er zijn zelfs hotelkamers waar uw (klein)kinderen of vrienden kunnen blijven overnachten. Ook zijn er fitness- en wellness faciliteiten aanwezig.

47 Unieke huurappartementen

Er zijn 47 ruime appartementen gerealiseerd, ieder met een eigen terras of balkon, gelegen aan de prachtige binnentuin. Buiten zijn de oude en markante details behouden, die het gebouw zo zijn charme blijven geven. Residentie Moller staat voor Zorgeloos leven, wonen in Klasse!

Een veilige woonomgeving

U gaat wonen in een besloten omgeving. Dit betekent dat u uw luxe en comfortabele woonomgeving deelt met een kleine groep gelijkgestemden die net als u willen genieten van het leven. De kleinschaligheid komt de woonsfeer ten goede. De bewoners en medewerkers kennen elkaar. Uw privacy staat voorop. Gasten kunnen het gebouw alleen betreden via de hoofdentree. U kunt uw gasten natuurlijk ook zelf ontvangen. Als bewoner, naaste familie of mogelijk als Residentie-lid/introducee beschikt u over een unieke pas, die toegang geeft tot het gebouw.

Faciliteiten om gezond en fit te blijven

Wij wensen u natuurlijk een mooi en lang leven toe in de Residentie en realiseren ons dat uw gezondheid daar in belangrijke mate aan bij draagt. In het gebouw treft u een welness- en fitnessruimte aan. In overleg met u kunnen we, bijvoorbeeld, contact zoeken met een beweegagoog, een masseur, een pedicure of een  schoonheidsspecialiste. Wonen in Residentie Moller draagt bij aan gezond genieten van het leven!

Over Moller

Residentie Moller speelt in op de toenemende vraag naar nieuwe en passende woonvormen. Wij bieden u een kleinschalige, exclusieve, comfortabele en veilige woonomgeving voor gelijkgestemden. U kunt hier uw vertrouwde levensstijl voortzetten, verbindingen leggen met elkaar en op de achtergrond ontzorgd worden. Nu en in de toekomst! U kunt hier met volle teugen genieten van het leven!

Vind uw huurappartement, of kom in contact met de residentie

Huur appartementen Contact opnemen